Expo Hollandse Meesters Carrières des Lumières verlengd

di 5 december 2023

Categorieën: , ,

Goed nieuws voor wie deze superieure tentoonstelling gemist heeft! Vanwege politiek en financieel gedoe over de Carrières des Lumières in Les Baux-de-Provence (Bouches-du-Rhône), internationaal vermaard vanwege de multimedia exposities van het werk van top-kunstenaars, is er vanaf begin volgend jaar geen nieuwe expo, maar is vooralsnog  besloten dat de lopende voorstellingen ‘De Vermeer à Van Gogh – les maîtres Hollandais’ en ‘Mondrian – l’architecte des couleurs’ onder de titel Hollandse meesters tot half april verlengd wordt.  Maar hou rekening met de fermeture annuelle van 15 januari t/m 16 februari 2024. Op woensdagmiddag en in een aantal weekeinden is er ook het verhaal van Kuifje: ‘L’Aventure Immersive de Tinitin’. carrieres-lumieres.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven