Kermesse aux poissons in Théoule-sur-Mer

wo 28 februari 2024

Categorieën: , ,

Théoule-sur-Mer, in het uiterste zuiden van het departement Alpes-Maritimes en ten westen van de Baai van Cannes, onderstreept elk jaar zijn relatie met La Grande Bleue. Via een Kermesse aux poissons. Dit jaar voor de 27e keer t/m 17 maart. In de praktijk: in een aantal vooraanstaande restaurants een exclusief vismenu, bestaande uit 8 gangen. Iedere chef bedenkt zelf wat hij doet met de uiteenlopende oogst uit de moestuin van de zee. Deelnemende restaurants: Le Bistrot de Lérins, Les Voiles de Théoule, Le Coup d’Fourchette, Chez Philippe en La Maréa. Het restaurant Comme à la maison doet tot 10 maart mee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven