Flitsgesprek

ma 22 april 2024

Categorieën: ,

Even voorstellen.
Ik ben Mariet van Mil, Personal Assistant International (PA) in Saint-Tropez. Ze noemen me hier wel Miss Fix-It. Ik regel van alles en nog wat voor vaak beroemde of rijke mensen die in Saint-Tropez vakantie komen vieren. Een tafel een beetje privé in een restaurant, een feest op een jacht. Maar bijvoorbeeld ook liefdadigheidsfestivals.

Sinds wanneer in Zuid-Frankrijk?
1998

Ooit spijt gehad?
Nee zeker niet. Het is een van de beste keuzes in mijn Leven.

Waarom heb je voor Zuid-Frankrijk gekozen?
Ik kom hier al vanaf mijn tienertijd. Weliswaar gingen we kamperen in Le Lavandou maar dan wel op bezoek in Saint Tropez. Toen heb ik al bedacht: later wil ik daar wel gaan wonen.

Wat is de grootste charme van Zuid-Frankrijk?
Het klimaat waardoor alles door de zon gerijpt wordt, dus zorgt voor mooie producten. Ook de kleur van de lucht, de zon, de wijngaarden, de schoonheid van de natuur, de stranden, de restaurants en de modebewustheid en de uitstraling daarvan. C’est la vie!

Ben je ‘ingeburgerd?’
Ja zeker. Volledig Tropezienne.

Contact met andere Nederlanders?
Een aantal goede vrienden, ook gerelateerd aan business van hotels en congiercerie.

Heb je tips voor vakantiegangers?
Geniet van alles aan de Côte d’Azur en ja, er is hier 8 weken per jaar file op de wegen (in de zomermaanden julien augustus) maar in Nederland heb je dat iedere dag en soms zelf ’s nachts. Mijn oplossing: kom met de boot en of de helikopter! Haha!

Favoriete stad aan de Côte d’Azur?
Saint Tropez. Maar ook Cannes en Monaco. En alle binnendoor-routes van en naar deze steden hebben onderweg veel te bieden.

Ooit terug naar Nederland?
Nee, merci. Nederland is een prachtig land waarin ik ben geboren. Fijn om mijn vrienden te bezoeken maar liever niet langer dan 3 à 4 nachten. Daarna weer heel snel terug naar huis.

2 gedachten over “Flitsgesprek”

  1. Jacob Bergsma

    Beste Renee, dank voor de vele jaren leesplezier, ik wens je nog vele jaren een goede gezondheid toe en dat natuurlijk gelardeerd met een glaasje rosé…..
    Jacob Bergsma
    Son en Breugel(bij gebrek aan beter ?)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven