Woonhuisbelasting

za 16 mei 2020

Categorieën:

Als gevolg van de coronacrisis krijgt de Franse regering onvermijdelijk met een mega begrotingstekort te maken. In het najaar zal duidelijk worden welke financiële maatregelen getroffen worden. Bruno Le Maire, minister van Economische Zaken, heeft verklaard dat er in géén geval getornd zal worden aan de toegezegde afschaffing van de taxe d’habitation, de woonhuisbelasting. Dit geldt niet voor ‘maisons secondaires, tweede- of vakantiewoningen. Ongeveer 80% van de eerste huis-bezitters profiteren van de afschaffing. Eigenaren van een heel dure woning en belastingplichtigen met een hoog inkomen blijven met de taxe d’habitation geconfronteerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven