T/m 24 januari Aix-en-Provence in beeld

vr 4 september 2020

Categorieën: ,

Een bijzondere expo in het Musée du Vieil Aix in Aix-en-Provence (Bouches-du-Rhône) onder de titel ‘Aix de la ville à la campagne’. Een tentoonstelling die nu eens een keertje niet Paul Cézanne betreft, maar tal van andere kunstenaars die ook meer dan gecharmeerd waren van de stad en het platteland erom heen. En wier blik en ambachtelijkheid misschien die van Cézanne overtroffen. Meer dan 80 schilderijen uit de 19e en het begin van de 20e eeuw, die samen vertellen waarom Aix en de omringende ‘campagne’ altijd al zo’n onweerstaanbare aantrekkingskracht hebben uitgeoefend. Je krijgt meesterwerken (vaak geleend uit privé-collecties en van andere musea) te zien die je eventuele liefde voor Aix in hoge mate bevestigen. Meer info en reserveringen: http://www.aixenprovence.fr/Aix-de-la-ville-a-la-campagne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven