Actualités: ‘avondklok’ voor 30 departementen?

do 22 oktober 2020

Categorieën:

Vanmiddag om 17 uur een persconferentie van premier Castex. Niet bevestigd, maar volgens meerdere bronnen gaat hij onder meer voor 30 departemente de ‘zone alerte maximale’ afkondigen, incluis een ‘couvre-feu’ (avondklok) tussen 21 en 06 uur. Het lijkt waarschijnlijk dat de departementen Alpes-Maritimes, Le Var en de Vaucluse op die lijst van 30 vermeld staan. Dat was al zo voor de Bouches-du-Rhône, maar de avondklok bleef daar beperkt tot Marseille en Aix-en-Provence en hun nabije omgeving. Nu zou het kunnen zijn dat er een ‘couvre-feu’ gaat gelden voor hele departementen.
Later meer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven