We zien elkaar!

wo 23 december 2020

Categorieën: ,

De redactie van Kijk, Zuid-Frankrijk! wenst jullie allemaal warme en lekkere feestdagen toe, en vooral een ‘normaal’ 2021. Met een beetje mazzel spreken we elkaar volgend jaar weer ‘live’ – zoals het hoort – op een Frans terrasje. Zelfs als alles anders lijkt, zijn sommige dingen onveranderlijk.
Maak er wat moois van!
Renée Vonk-Hagtingius

13 gedachten over “We zien elkaar!”

 1. In welk dorpje is deze schattige foto genomen? De foto met het terras voor het café met de groene luiken en die mooie boom in het midden. Hier zou ik wel direct naar toe willen.

 2. Dank jullie wel. En wij, Marion wensen jou Renéé en echtgenoot en de gehele redactie fijne en gezellige dagen en vooral ‘n beter en gezond 2021 toe. Heel veel lieve groeten van ons vanuit La Cote Yvonne.

 3. Wij wensen jullie en de hele redactie ook fijne feestdagen en een mooi en gezond 2021.
  Dat we volgend jaar maar weer mogen genieten van de mooiste verhalen over het fantastische Frankrijk. En misschien……… kunnen we volgend jaar weer eens genieten op een Frans terras.

 4. Is Le Petit Café in Oppede Le Vieux,ben er al verschillende malen geweest en hoop om in September terug te kunnen gaan….Grtj…

 5. Aan de hele redactie idem dito en alleszins hopelijk ‘n NORMAAL 2021 !
  En bedankt om het plezierig leesgenot !

  JOYEUSES FÊTES

 6. Dankjewel voor de leuke en praktische berichten gedurende dit moeilijke jaar. Ik wens jou en alle die ons dierbaar zijn een heel mooi 2021?

 7. Dankjewel voor de leuke en praktische berichten gedurende dit moeilijke jaar. Ik wens jou en alle die ons dierbaar zijn een heel mooi 2021?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven