We mogen weer! Wat doet het terrasjesweer?

ma 17 mei 2021

Categorieën:

Woensdag is het zover: de terrassen van café’s en restaurants gaan eindelijk open. We kunnen weer genieten van een glaasje, een hapje, een lekkere lunch in de buitenlucht. Volgens Damien Rodière van het platform The Fork France zijn de reserveringen voor dat laatste al drie keer over de kop gegaan: “Mensen willen heel graag weer wat gezelligheid”, zei hij op BFMTV, “en de plekjes zijn schaars. Van de 20.000 restaurants die bij ons zijn aangesloten heeft maar de helft een terras dat ertoe doet, dus…”
En dan is er ook nog het weer. Al zal dat niet wellicht iedereen deren. Echt warm wordt het in grote delen van Frankrijk niet, het blijft overwegend bewolkt, de mistral weet ook nog steeds van geen ophouden, maar hoosbuien hoeven we waarschijnlijk niet te verwachten. Volgens Météo France moeten we nog een dag of tien geduld hebben voor het echt aangenaam lenteweer wordt, dus ook het Pinksterweekeinde blijft het buiig, maar wel met zon.
Wil je weten wat het terrasjesweer bij jou in de buurt doet? Klik hier en vul rechts bovenin je woonplaats of je postcode in.

2 gedachten over “We mogen weer! Wat doet het terrasjesweer?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven