Weer gemaskerd in Saint-Tropez

do 22 juli 2021

Categorieën:

De prefect van het departement Le Var (na Parijs de voornaamste toeristische attractie van Frankrijk) heeft besloten dat in 58 gemeenten vanaf morgen (23 juli) het mondkapje op straat weer verplicht is. Tot in elk geval 2 augustus. Want de corona-cijfers ontwikkelen zich snel in negatieve zin. De ‘taux d’incidence’ (aantal besmettingen per 100.000) is in een week tijd meer dan verdubbeld.
De maskerplicht geldt in alle gemeenten aan zee, waaronder dus Saint-Tropez, in het Pays de Fayence en in de Vallée de Gapeau.
In het departement Alpes-Martimes (Nice, Cannes) waar de cijfers ook geen optimisme rechtvaardigen, komt de prefect morgen (vrijdag) met nieuwe aankondigingen.

2 gedachten over “Weer gemaskerd in Saint-Tropez”

  1. Dank je Renée voor je berichtgeving. Het lijkt erop dat we we straks weer helemaal terug bij “af” zijn. Sterkte iedereen! Als je kunt maak het thuis gezellig en kom zo min mogelijk onder de mensen. Doen wij ook en kost eigenlijk al geen moeite meer. Wij zijn redelijk gewend aan wat ze noemen “het nieuwe normaal”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven