Hoogwerker gezocht

vr 1 oktober 2021

Categorieën:

Je weet het niet, maar misschien zijn er onder jullie mensen met belangstelling voor een baan op letterlijk grote hoogte. De bijna mytische refuge L’Aigle (sinds 1910) op 3.450 meter hoogte in de buurt van het ski-station La Grave in het Parc National des Écrins (Hautes-Alpes) zoekt iemand die de ‘vluchthaven’ wil runnen. Gasten (maximaal 30) tijdelijk onderdak bieden, de boel op orde houden, en/of iets van bewaking. Wellicht een avontuurlijk bestaan voor liefhebbers van schone lucht en ongetwijfeld verrassende intermenselijke, internationale contacten. Voor de sollicitatie: de Fédération française de randonnée, https://ffrandonnee.fr

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven