Agenda

wo 29 maart 2023

Categorieën: ,

62e Jazz à Juan
Van 10 t/m 21 juli de 62 editie van Jazz à Juan in Antibes-Juan-les-Pins (Alpes-Maritimes). Het oudste jazz-festival van Europa, aan zee, in het dennenbos Gould. Kijk voor een volledig programma-overzicht en tickets op jazzajuan.com
 
4e Festival des Jardins
Tot 1 mei het vierde Festival des Jardins in het departement Alpes-Maritimes en Monaco. Er zijn dit jaar 17 tuinen in competitie en daarnaast 14 vrije creaties hors concours. Welke tuinen meedoen zie je op festivaldesjardins.departement.org

 

 

Jean-Claude Silbermann in Hyères

Onder de titel ‘Hold Up’ een expositie van het werk van Jean-Claude Silbermann (1935) in Musée La Banque in Hyères (Var). De kunstenaar wordt internationaal gezien als de laatste van de surrealisten. Het museum is gevestigd in het voormalige gebouw van La Banque de France, Avenue Joseph Cotts.

 

 
Koningsfeest en Provence

Zoals elk jaar vieren Nederlandse verenigingen als De Nederlandse Club en de Association Néerlandaise du Midi op 27 april Koningsdag. Dit keer opnieuw in Château de Saint-Martin in Taradeau (Var). Er is een vrijmarkt, een kinderprogramma, muziek, Nederlandse hapjes, etc. Iedereen is tussen 15 en 20 uur welkom, dus ook niet-leden. Meer info: www.nedazur.org

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven