Vakantietip: steppen met de kids op de Mont Ventoux

do 18 mei 2023

Door Pauline Maarschalk

In de Vaucluse staat die Mont Ventoux je niet voor niks uit te dagen. Je kunt ’m met de auto beklimmen, maar voor het echte werk doe je dat lopend of – zoals de meeste mensen – op de fiets. Een betrekkelijk nieuw alternatief: op een elektrische step naar boven. Die is uitgerust met extra grote wielen en daarmee geschikt voor ‘tout terrain’. En het mooie is: kids vanaf 8 jaar mogen hun eigen step besturen! Jongere kinderen kun je eventueel meenemen in een speciaal ontworpen kinderwagen die je aan jouw step koppelt. Kijk op troteecime.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven