Spannend vakantietipje: Luchtdoop in een ballon

di 18 juli 2023

Langzaam voortglijdend door de ijle ochtendlucht ontdekt u de Provence van een heel andere kant. Bekijk de schilderachtige dorpjes van bovenaf, ruik de kruidige geur van de dennenbossen die tussen de vroege nevels opstijgt, zie de schaapskuddes als witte stipjes in de bergweiden onder u. Een uniek avontuur, zo’n geruisloze vaartocht per enorme heteluchtballon, waarvan de duur kan variëren van een uurtje tot wel vier uur. De piloot staat intussen in doorlopend contact met de volgploeg op de grond, die u overal waar de ballon landt komt oppikken. Eenmaal op de grond krijgt u een ‘vaarbrevet’ aangeboden, plus een glaasje champagne om uw luchtdoop te vieren. Maar wel pas nadat u heeft geholpen met het laten leeglopen en opvouwen van de luchtballon.

Meer informatie: montgolfiere-luberon.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven