‘Chagall et moi’ in Nice

do 10 augustus 2023

Categorieën: , ,

Tot 8 januari 2024 ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het Musée National Marc Chagall in Nice de bijzondere expositie ‘Chagall et moi’. Het idee is de eigentijdsheid van de kunstenaar te laten zien maar dan vanuit het oogpunt van actuele persoonlijkheden. Chagall (1887-1985) heette eigenlijk Moishe Shagal en werd geboren in wat nu Belarus (Wit-Rusland) heet. Hij geldt als een avant-gardist, maar valt niet bij enigerlei stroming in te delen. www.musee-chagall.fr

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven