Nog steeds sorry …

Ondanks de toezegging van Orange vorige week dat we snel weer de digitale snelweg op zouden kunnen, zijn we nog steeds verstoken van toegang tot het wereldwijde web. Geen web, geen werk. We hopen dus dat Orange héél hard bezig is om dit probleem op te lossen. Tot die tijd kunnen we alleen maar duimen draaien. En vloeken.

Kijk, Zuid-Frankrijk!

Een idee van Renée Vonk-Hagtingius, schrijver, journalist, copywriter, vertaler en hoofdredacteur van www.coteprovence.nl

10 gedachten over “Nog steeds sorry …

 • di 19 april 2016 om 17:11
  Permalink

  wauw met de Franse slag zal ik maar zeggen , geduld en duimen en af en toe je laten horen zou ik zeggen Succes

  Beantwoorden
 • di 19 april 2016 om 17:30
  Permalink

  Wie moest er ook zo nodig in het Hol van Pluto gaan wonen! ;-)

  Beantwoorden
 • di 19 april 2016 om 18:15
  Permalink

  Dat moet vreselijk zijn! Houd goede moed. Hier in de Drôme is het zonnig, bij jou ook hoop ik, lekker vloeken en frustratie uitgillen in de tuin?!
  sterkte Hil

  Beantwoorden
 • di 19 april 2016 om 18:41
  Permalink

  je weet, we kennen het, inclusief het probleem dat er voor werk gereisd moet worden naar een internetcafe of een arbeidsbureau om een ‘station’ te huren

  Beantwoorden
 • di 19 april 2016 om 21:58
  Permalink

  Bij ons heeft het uiteindelijk 3 maanden geduurd voordat we on-line waren, na twee maanden aandringen op een oplossing bood Orange ons een apparaatje aan dat draadloos internet verzorgd via het Mobil Telefoon net.
  Sterkte,
  Fred Andriessen

  Beantwoorden
 • wo 20 april 2016 om 18:01
  Permalink

  Je leert er wel mee leven. Dat heeft ook wel weer zijn charme. Een paar dagen lekker niet digitaal. Kwestie van wennen. Maar of het ooit nog een keertje went, ik denk het eigenlijk niet.
  Succes.

  Beantwoorden
 • zo 8 mei 2016 om 11:47
  Permalink

  Enige oplossing (nou ja oplossing ) in ieder geval verlossing van de enorme arrogantie van Orange! Neem internet via satelliet hebben wij ook gedaan na 2 a 3 providers in een vergeten hoek zogezegd. A. hogere snelheid en veeeeel minder storingen! via een Duits bedrijf, dus grundlig! En ook niet onbelangrijk (we blijven tenslotte Nederlanders nietwaar! goedkoper en zonder limiet.
  veel sterkte in de toekomst.Jolly W.

  Beantwoorden
  • zo 8 mei 2016 om 12:27
   Permalink

   Dank voor de tip Jolly, maar dat hebben we al eens geprobeerd. Kostte scheppen met geld en werkte voor geen meter. Ook via een Duits bedrijf trouwens…

   Beantwoorden

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: