Nog steeds sorry …

di 19 april 2016

Ondanks de toezegging van Orange vorige week dat we snel weer de digitale snelweg op zouden kunnen, zijn we nog steeds verstoken van toegang tot het wereldwijde web. Geen web, geen werk. We hopen dus dat Orange héél hard bezig is om dit probleem op te lossen. Tot die tijd kunnen we alleen maar duimen draaien. En vloeken.

10 reacties op “Nog steeds sorry …”

 1. Dat moet vreselijk zijn! Houd goede moed. Hier in de Drôme is het zonnig, bij jou ook hoop ik, lekker vloeken en frustratie uitgillen in de tuin?!
  sterkte Hil

 2. je weet, we kennen het, inclusief het probleem dat er voor werk gereisd moet worden naar een internetcafe of een arbeidsbureau om een ‘station’ te huren

 3. Bij ons heeft het uiteindelijk 3 maanden geduurd voordat we on-line waren, na twee maanden aandringen op een oplossing bood Orange ons een apparaatje aan dat draadloos internet verzorgd via het Mobil Telefoon net.
  Sterkte,
  Fred Andriessen

 4. Je leert er wel mee leven. Dat heeft ook wel weer zijn charme. Een paar dagen lekker niet digitaal. Kwestie van wennen. Maar of het ooit nog een keertje went, ik denk het eigenlijk niet.
  Succes.

 5. Jolly Wolffenperger

  Enige oplossing (nou ja oplossing ) in ieder geval verlossing van de enorme arrogantie van Orange! Neem internet via satelliet hebben wij ook gedaan na 2 a 3 providers in een vergeten hoek zogezegd. A. hogere snelheid en veeeeel minder storingen! via een Duits bedrijf, dus grundlig! En ook niet onbelangrijk (we blijven tenslotte Nederlanders nietwaar! goedkoper en zonder limiet.
  veel sterkte in de toekomst.Jolly W.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar top