Jongens, we maken er wat moois van!

zo 11 juni 2017

Categorieën: ,

Het werd tijd, hoog tijd zelfs. M’n blog/site moest dringend worden opgetut, vond ik. Beetje kekkere vormgeving, beetje meer mogelijkheden (zoals makkelijker zoeken, abonneren, bladeren), meer extra’s zoals nieuws, tips, uitjes. Dus meer waar voor je geld; nou ja, voor je belangstelling dan, want vanzelfsprekend is en blijft Kijk-Zuid-Frankrijk! helemaal gratis en voor niks. Dat betekent dat je nu ineens tegen een anders vormgegeven pagina zit aan te kijken. En dat er straks wellicht eventjes iets hapert omdat er nog aan gewerkt wordt. Komt allemaal helemaal goed, maar als je iets van ongemak tegenkomt, bij voorbaat excuus. En laat het ff weten als je echt iets signaleert dat beter zou kunnen. Of dat je graag anders zou zien. Samen maken we er iets moois van. Wat zeg ik? We maken er de allermooiste site over Zuid-Frankrijk van! Dank je wel alvast!

12 gedachten over “Jongens, we maken er wat moois van!”

 1. Hi Renèe,
  Dat heb je mooi bedacht, ziet er oogstrelend uit.
  Ik zit nog in Oostenrijk, ook mooi, maar als ik dit plaatje zie, ben ik blij dat ik in augustus weer in de Var zit.
  Liefs,
  Jacqui.

 2. Rosalie Ketting-Verschuur

  Ik vind het nu al heel erg leuk. Veel succes en ik geniet elke keer. Waan me weer terug in de Provence!

 3. doe wat je zelf goed vindt Renée, maar je hébt gewoonweg al de beste site over Zuid-Frankrijk…Het is telkens weer genieten hoor dus ik kijk er weer naar uit wat het wordt! Fijne avond verder xxx

 4. Net terug van een weekje Provence. Prachtig, en de bougainville, schitterend! Woon zelf in de PO, ook geweldig, maar anders. We gaan zeker nog een keer richting Côte d’Azur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven