Video! Zo bijzonder is landen op Nice

zo 13 augustus 2017

Categorieën: ,

In pilotenkringen geldt Aéroport Nice-Côte d’Azur als heel lastig. Zeker als de mistral huishoudt kunnen er rare dingen gebeuren, zoals vliegtuigen die veel te laag over de stad vliegen in een poging om toch te landen of om een doorstart te maken. En dat geeft dan weer grote onrust omdat iedereen de aanslag van 14 juli 2016 nog in het geheugen gegrift heeft staan. Nachtelijke landingen zijn ook zo’n ding: je moet echt een ervaren piloot zijn om dat tot een goed einde te brengen. Op Youtube staat een filmpje waarop je kunt zien hoe dat is, als je in het donker op Nice moet landen. Kijk hier maar mee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven