Coronavirus: tal van grote evenementen afgelast

zo 1 maart 2020

Na het Carnaval de Nice en het Fête du citron in Menton, is nu ook de enorme binnen- en buitenbeurs Foire de Nice (die van 7-16 maart zou worden gehouden) afgelast, evenals de vastgoedbeurs MIPIM (10-13 maart) in Cannes. Vanwege het zich snel verspreidende coronavirus zijn alle evenementen waarbij meer dan 5.000 bezoekers worden verwacht door de overheid tot nader order verboden. Het aantal coronabesmettingen in Frankrijk staat inmiddels op 100. In de Alpes-Maritimes zijn er sinds zaterdag 3 nieuwe gevallen bijgekomen, in Monaco 1. Het vliegveld van Marseille (Bouches-du-Rhône) heeft vluchten van en naar Milaan geschrapt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven