En nu weer even wat anders: filmpje! (3)

di 31 maart 2020

Iets opbeurends! En een beetje afleiding. Dat kunnen we af en toe best gebruiken tijdens onze ‘ophokplicht’ in deze trieste tijden. Dus zetten we regelmatig een mooi, leuk of leerzaam filmpje op kijkzuidfrankrijk.com.
Deze keer nemen we je in drone-vlucht mee langs de mooiste dorpjes van de Haut-Var: klik hier.
De kwaliteit van de video kan iets minder zijn dan optimaal, maar dat komt doordat Facebook en Google de weergave omlaag hebben geschaald om overbelasting van het internet tijdens onze verplichte thuiszitperiode te voorkomen. Maakt niet uit! Mooi is mooi, en samen komen we er wel. Hou je goed!
Namens het hele Kijk, Zuid-Frankrijk-team: Renée Vonk-Hagtingius

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven