Geen nieuws van de premier

zo 19 april 2020

Persconferentie van premier Edouard Philippe: pas in de loop van de komende twee weken nadere besluiten over mogelijke aanpassingen van de ‘confidement’. Wel de bevestiging dat het iets beter gaat. Dat men zich in Frankrijk over het algemeen goed aan de regels houdt; 800.000 bekeuringen bij 13,5 miljoen controles. Belangrijker misschien: er geldt nu een ‘droit de visite’ (bezoeksrecht) voor de EHPAD’s, maar dan wel afhankelijk van de desbetreffende directies die zelf moeten oordelen.

1 gedachte over “Geen nieuws van de premier”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven