Vakantie vier je in Hét Zuiden!

di 2 juni 2020

Categorieën: ,

De regio Le Sud/PACA heeft miljoenen uitgetrokken voor een reclame-campagne waarmee de toeristen verleid moeten worden hun vakantie in Zuid-Frankrijk te vieren. De regering wil graag dat de Fransen hun zomervakantie dit jaar in eigen land beleven. Maar dan toch vooral in het zuiden. ‘Where else?’ zou ik zeggen en de regio heeft wat mij betreft dus gelijk met de stelling ‘On a tous besoin du Sud’. Ik in elk geval wel, ik heb het zuiden zelfs meer dan nodig, terwijl ik hier gewoon woon. Tip voor een ideale vakantie in Le Sud? Kijk om te beginnen maar eens even op www.visitvar.fr

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven