Uit de kleren voor kanker

Network Cote d’ Orange is een netwerkclub van actieve Nederlandstalige vrouwen aan de Cote d’Azur. Geen duf damesclubje, er wordt hard gewerkt en stevig georganiseerd. Het jongste initiatief is een actie voor de Stichting Pink Ribbon (www.pinkribbon.nl ) in de strijd tegen borstkanker. Het specifieke doel dat wordt gesteund is het oncoplastische mamachirurgieproject van Dr. Marian Menke, werkzaam in de Rotterdamse Dr. Daniel den Hoed-kliniek.
Dus is er op 18 juni een ‘Lunch Campagnard’ op het befaamde wijndomein Château Sainte-Roseline, waarbij onder anderen Simone Kleinsma optreedt. Via www.ncoweb.org is wellicht nog een plekje aan tafel te bemachtigen.
En er is meer: twaalf leden van Network Cote d’ Orange poseerden in hun blootje voor twaalf kunstenaars, die er tien schilderijen en twee beeldhouwwerken van maakten. De kunstwerken werden gefotografeerd en tot een fraaie Kunstverjaarskalender samengevoegd. Te bestellen à € 25 (ex. portokosten) door op de kop van dit bericht te klikken.

Kijk, Zuid-Frankrijk!

Een idee van Renée Vonk-Hagtingius, schrijver, journalist, copywriter, vertaler.

Eén gedachte over “Uit de kleren voor kanker

  • ma 17 mei 2010 om 12:51
    Permalink

    Beste Renée, fantastisch dat je dit artikel op je blog hebt gezet! We zijn er echt heel druk mee, het is een fantastisch doel om je voor in te zetten en er zijn nog plaatsen voor het event op 18 juni. Bedankt en hoort zegt het voort!Pauline Manassen (penningmeester NCO)

    Beantwoorden

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: