Zo, en nu zijn we ook nog verhuisd!

Kijk, Zuid-Frankrijk! Is weer helemaal bij de tijd en opgetut. Beetje kekkere vormgeving, beetje meer mogelijkheden (zoals makkelijker zoeken, abonneren, bladeren), meer extra’s zoals nieuws, tips, uitjes. En we zijn nog volop bezig met bergen extra informatie aan de site toe te voegen. Dus straks heb je nog meer waar voor je geld; nou ja, voor je belangstelling dan, want vanzelfsprekend is en blijft Kijk-Zuid-Frankrijk! helemaal gratis en voor niks. En daar blijft het niet bij, want vanaf volgende week krijg je als abonnee elke week een nieuwsbrief met columns, nieuwtjes, leuke tips en vanzelfsprekend het Recept van de week. Zo heb je alles in één keer op je elektronische deurmat en kun je op je gemak een kijkje nemen op Kijk, Zuid-Frankrijk! wanneer het jou uitkomt. Om dat allemaal mogelijk te maken moesten we wel verhuizen. Maar daar merk je niks van als het goed is. Alle abonnees zijn gewoon meeverhuisd. Alleen als je Kijk, Zuid-Frankrijk! via je eigen WordPress-account volgde, moet je even opletten, want in dat geval mag je van WordPress niet automatisch meeverhuizen. Ga gauw naar http://kijkzuidfrankrijk.com en meld je (rechtsboven) even aan met je eigen emailadres en gegevens, is zo gebeurd. Komt ook dat weer helemaal goed. Zie je graag terug op Kijk, Zuid-Frankrijk!

Kijk, Zuid-Frankrijk!

Een idee van Renée Vonk-Hagtingius, schrijver, journalist, copywriter, vertaler en hoofdredacteur van www.coteprovence.nl

4 gedachten over “Zo, en nu zijn we ook nog verhuisd!

 • vr 7 juli 2017 om 22:49
  Permalink

  Het ziet er werkelijk prima uit. Responsive en advertenties, ik ben er blij mee. Nu kan ik je bla-bla ook op de ipad consumeren . Gefelicitaard & succes gewenst!

  Beantwoorden
  • za 8 juli 2017 om 10:00
   Permalink

   Het is nog niet helemaal in orde Frans, iets met beveiligingscertificaten of zo die nergens op slaag, maar toch. Er wordt aan gewerkt.

   Beantwoorden
 • za 8 juli 2017 om 08:58
  Permalink

  Zo jammer, ik krijg steeds de melding dat de inhoud niet privé is en gehackt kan worden.

  Beantwoorden
  • za 8 juli 2017 om 10:02
   Permalink

   Inderdaad jammer Marjan, maar het klopt niet. Je kunt gewoon die mededeling negeren en naar de site gaan. Een aanloopfoutje, maandag is het verholpen (hoop ik).

   Beantwoorden

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: