Uniek tafeltje in Roquebrune-Cap-Martin

wo 2 augustus 2017

Ik moest even iemand spreken in Roquebrune-Cap-Martin in de Alpes-Maritimes. Eh…, nee, bepaald geen straf om daarheen te tuffen en het was geen Zwarte Zaterdag. Ik bedoel, als je nou ergens van een panorama over de zee wilt genieten, dan moet je in dit Roquebrune wezen. Ik had afgesproken in restaurant Casarella, Italiaans. Of ik buiten wilde eten? Dit leek me een rare vraag, geen terras te bekennen. Ja, nee, maar ze hadden een balkonnetje. En ik had voor maar 2 personen gereserveerd, en daar stond een tafeltje voor twee. Dus, als ik wilde… Ik geloof dat ik nooit eerder op zo’n uniek plekje heb zitten eten. Onbekommerd uitzicht op de zee en Monaco, ik dacht hoe fantastisch het zou wezen om hier ’s avonds met z’n tweeën te zitten en dan misschien wel met kaarsjes op tafel. Terwijl ik helemaal niet zo van de romantiek ben. Wél journalist, dus ik vroeg hoe je ’s avonds in het hoogseizoen dat heel speciale tafeltje zou kunnen bemachtigen. Drie à vier dagen van tevoren reserveren, kreeg ik te horen. O ja, ik heb heel lekker geluncht. Zomaar een tip hoor. Maar als het je wat lijkt: +33 (0)4 93 35 03 57.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven