Huiskamermuziek tegen de corona-blues

wo 25 maart 2020

Beiden zijn gerenommeerde Franse klassieke musici, en alletwee zijn ze begaan met al die mensen die verplicht in huis zitten opgesloten vanwege de coronacrisis. De broers Renaud (violist) en Gautier (cellist) Capuçon spelen daarom dagelijks vanuit hun eigen huiskamer een stukje kamermuziek op hun respectieve Facebookpagina’s. Van Bach en Dvorak tot en met Fauré en Massenet. Elke dag eventjes genieten van een videofilmpje van enkele minuten, ter afleiding en vermaak. Een mooi initiatief.
Je kunt de broers hier vinden (kijk bij video’s):
Voor Renaud: klik hier.
Voor Gautier: klik hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven