Stukje wandelen op zee

za 5 augustus 2017

Iets leuks ontdekt dankzij een artikeltje in de Nice Matin. Google Street View doet tegenwoordig ook aan ‘sea view’ en zo kun je vanachter je pc, tablet of mobieltje een tochtje per virtuele boot langs de Méditerranée maken met uitzicht op de kust. Je hoeft alleen maar het kleine gele poppetje van Google Street View ergens langs de kust in zee te gooien ‘et voilà’, aldus de krant. Je moet wel even opletten: er verschijnen lijnen op de kaart die aangeven waar de Google-boot gevaren heeft tijdens de opnames; die moet je volgen anders sta je zo weer aan wal.
En al zoekende ontdekte ik nog iets leuks: een hele serie Google Sea View-opnames van de havens langs de Côte d’Azur. Absoluut de moeite waard om er eens langs te klikken. Kijk hier maar. Bon balade en mer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven