Stukje Negresco te koop

ma 27 september 2010

Een Nederlandse vriendin belde dat ze een appartement zoekt in Nice. Beetje op zoek gegaan en stuitte op een ‘overzichtelijke’ flat: ín het wereldberoemde Negresco-hotel aan de Promenade des Anglais. Nooit geweten dat de hoogbejaarde dierenvriendin Madame Augier, privé-eigenaresse van dit bewonderenswaardige horeca-monument, ook appartementen voor de verkoop in de aanbieding heeft.
Een paar telefoontjes later wist ik dat het gaat om een 2-kamerappartement van 69m2 met een woonkamer van 20m2 op de vijfde en hoogste etage. Geen balkon, wel een badkamer en een lift. Vraagprijs: € 460.000.
Omdat ik heel vaak verhuis, heb ik weleens overwogen om in een hotel te gaan wonen. In beginsel lijkt me dat wel wat. En dan het Negresco, mmmm…. Vier verdiepingen lager het sterrenrestaurant Le Chantecler!
Maar ja, mijn honden zijn tegen, en € 460.000 voor een mini-flatje is ook geen kattenpis natuurlijk. Mijn vriendin is er gaan kijken en heeft voorlopig nee gezegd. Jammer. Maar we gaan er wel een keertje eten.
Wie meer wil weten, kijkt hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar top